IKIMOKYKLINIO AMŽIAUS GRUPĖS VEIKLA GEGUŽĖS MĖNESĮ

………..                    Paskutinis pavasario mėnuo  įsuko į darbų ratą. Vis kažkur važiavome, ėjome, kažką įdomesnio veikėme. Gegužę pradėjome tepdami ir ragaudami sumuštinius, su savo pačių užaugintais svogunų laiškais. Patys tepėm, patys barstėm ir gardžiai suvalgėm.  Vėjuotą, bet saulėtą dieną išsiruošėme į Šateikių gaisrinę. Mus pasitikęs gaisriningas vaikams papasakojo, ką veikia gaisrininkai, kada jie reikalingi, kokiu numeriu kviesti pagalbą. Aprodė patalpas, garažą ir visus įrengimus, kurie yra gaisrinės mašinoje.  Klausėme festivalio “Vaikai ir muzika 2019” koncerto.
………Gegužės 15 dieną kartu su priešmokyklinės grupės vaikais dalyvavome Plungės Sporto ir reakriacijos centro organizuotoje Olimpinėje dienoje. Vaikai dalyvavo eisenoje, atliko mankštą bei smagiai išbandė sumanumą įveikdami labirintą. Po visų smagumų gaivinomės ledais, kuriuos dovanojo organizatoriai. Darželyje smagu, nes ne tik draugai ir žaislai laukia, bet ir įvairios pramogos, išvykos.  Dar vieną saulėtą gegužės dieną mūsų draugai PUG vaikučiai pasikvietė mus į edukacinę išvyką, į Šauklius. Buvo labia smagi pažintis su moliu. Minkėm minkėm kol savo rankelėm nulipdėm gražius dubenėlius smulkmenėlėms.
………..Mokykloje vyksta įvairios akcijos, mes taip pat stengiamės jose sudalyvauti. Gegužės 17 d. buvo organizuojama karštų sumuštinių diena. Mes savo grupėje suruošėme karštų sumuštinių pusryčius.
……….Su pavasariu atsisveikinome ir pasitikome vasarą, dalyvaudami gražiame Šateikių kultūros centro organizuotame rytmetyje. Mes mažieji vabaliukai paminėjome vaikų gynimo dieną ir tėvo dieną.
“Išdykauja, žaidžia, liūdi, siaučia, nesvarstydami, kodėl ir kam.
Jeigu šita žemė kam priklauso, tai pirmiausia žinoma, VAIKAMS!!!!”
J.Marcinkevičius

Parengė
Ikimokyklinio ugdymo mokytoja
Irma Gruinienė